Over Flexwatchers

Over Flexwatchers

Aan de basis van Flexwatchers ligt de vriendschap tussen twee ondernemers. Ieder met zijn eigen specialisme. De ene is namelijk directeur van een gerenommeerd administratiekantoor, de ander van een uitzendbureau (intermediair).

De gedachte achter Flexwatchers is om het vinden van de juiste mensen en deze flexibel in te zetten bij bedrijven om ze daarmee  te ontzorgen.

Hoe we dat doen?
Een van de belangrijke waarden binnen Flexwatches is de mens. Wij brengen al meer dan 10 jaar, kandidaat en opdrachtgever bijeen. Dat doen we door ons te verdiepen in mensen; door altijd het gesprek met ze aan te gaan. In sommige branches is specialistische kennis belangrijk. Deze kennis is gebundeld in onze consulenten omdat ze vaak zelf afkomstig zijn uit de branche.  Door ons goed te verdiepen in klant en kandidaat, bieden we doeltreffende matches.

Specialisme 
Omdat de juiste kennis in veel branches van het grootste belang is, heeft Flexwatchers zicht gespecialiseerd in twee verschillende vakgebieden, namelijk Finance en Sales. Onze consulenten richten zich op één doelgroep; organisaties die actief zijn in de flexbranche. Hierdoor kunnen wij snel inspelen op vragen van onze klanten en hun medewerkers.  We werken ook samen met onze klanten om zo de volledige personele services op een deskundig niveau te kunnen blijven bieden.